Salata cu telina, migdale si parmezan

Salată cu țelină, migdale și parmezan

Azi îți propunem o rețetă de primăvara 🙂 Ușoară, simplă și proaspătă, Salata cu țelină, migdale și parmezan este perfectă pentru un prânz light sau o cină rapidă.

Bucură-te de gustul unic al țelinei, combinat cu aroma specifică migdalelor. Spune-ne, cum ți se pare această rețetă?

Ingrediente

70 g migdale crude

8 tulpini verzi de țelină, tăiate felii subțiri

3-4 frunze de țelină

6 curmale, bucățele

3 linguri suc de lămâie

sare Kosher

piper negru măcinat

60 g Parmezan ras

60 ml ulei de măsline

fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare

Cuptorul se preîncălzește la 175ºC. Migdalele se aranjeză pe o tavă acoperită cu foaie de copt și se dau la cuptor pentru 8-10 minute, amestecând din când în când.

Într-un bol se amestecă tulpinile de țelină, migdalele, frunzele de țelină, curmalele și sucul de lămâie.

Se condimentează cu sare și piper. Deasupra se presară fulgii de ardei iute și parmezanul ras. Se amestecă bine și se servește.

Poftă bună!

 

Sursă: Bon Appetit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s